Attratec no.1 - Suhlengold

Attratec no.1 - Suhlengold

Na enkele jaren van ontwikkeling is ons eerste product, AttraTec No 1 Suhlengold®, sinds 2013 door vele jagers getest in verschillende jachtgebieden. Na aanvankelijke scepsis volgde meestal enthousiasme. Lees hier waarom dat zo is:

Zelfs als u als mens maar een fractie van het reukvermogen van een everzwijn bezit, zult u de doordringende geur van vers gestreken beukenhoutteer onmiddellijk opmerken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze geur aanvankelijk een afschrikkend effect heeft op rode of wilde zwijnen en dat het wild pas wordt aangetrokken wanneer de geur is verdwenen. Het speciale recept van Suhlengold met andere plantaardige lokstoffen neutraliseert de doordringende geur van de beukenhoutteer die het bevat. Bovendien versterken deze stoffen synergetisch de aantrekkingskracht. Het resultaat: De aantrekkingskracht van AttraTec No 1 Suhlengold® wordt aanzienlijk verhoogd in vergelijking met andere lokstoffen en begint onmiddellijk.

EINDELIJK ZONDER HULPMIDDELEN
Weet jij dit ook? Kleverige kwasten, blikken met druppels, besmeurde handschoenen? Nu is dat eindelijk verleden tijd. De unieke formulering van AttraTec No 1 Suhlengold® maakt het mogelijk om Suhlengold® direct uit de handige fles aan te brengen: U kunt Suhlengold® zonder druppelen en morsen uit de doseertuit toedienen en daarna de fles zonder problemen weer sluiten, vrij van morsen en reukdicht. Zonder gereedschap en zelfs bij lage temperaturen in de herfst en de winter.

RUIKT ALLEEN WAAR HET HOORT
AttraTec No 1 Suhlengold® ontvouwt zijn aantrekkingskracht daar waar het gewenst is - op de schilderboom. Na gebruik wordt de fles afgesloten met een schroefdop die altijd goed afsluit. Dit voorkomt stankoverlast tijdens vervoer per auto of in een rugzak of jachttas.

De fles behoudt trouwens zijn verzegeling, zelfs wanneer het er wat turbulent aan toe gaat: wij hebben valtests uitgevoerd waarbij onze flessen zelfs een val van 2 m hoogte zonder schade hebben overleefd.

ZUINIG TOT DE LAATSTE DRUPPEL

AttraTec No 1 Suhlengold® is zeer effectief en hoeft daarom slechts in betrekkelijk kleine hoeveelheden op de schilderboom te worden aangebracht. Ongeveer 50 g zijn voldoende voor één toepassing. Een fles AttraTec No 1 Suhlengold® van 1 kg is dus voldoende voor ca. 20 toepassingen. Omdat de viscositeit veel lager is dan die van conventionele beukenhoutteer, kunt u AttraTec No1 Suhlengold® bijna tot de laatste druppel uit de fles gebruiken - meer dan 99%. Tot die tijd kunt u op de praktische schaal van onze fles altijd aflezen voor hoeveel toepassingen de inhoud nog toereikend is

AttraTec website

  • €29,95 / fles